Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Teamwaaier: teams aan zet

Waaier (l) Nederlands 2019 9789024428724
Verkooppositie 3107Hoogste positie: 106
Niet leverbaar.
20,-

Samenvatting

Een team is meer dan de som der teamleden
Er is veel geschreven voor teamcoaches, scrummasters, coachend leidinggevenden. Er wordt veel over teams gepraat, maar krijg of neem je als team ook tijd om over jezelf te praten?
Deze waaier is voor jullie als team. Om zelf de regie in handen te houden van continue verbetering en duurzame ontwikkeling. Om stap voor stap je teamleiderschap te versterken en een volwaardige gesprekspartner te zijn voor het management en andere stakeholders.
Dat samen doen is wel een dingetje. Lastig? Ja, want afstemming is niet zo vanzelfsprekend. Nodig, boeiend, inspirerend? Zonder meer. Teamontwikkeling is jullie feestje. Daarom vind je op de voorkant van de bladzijden doordenkertjes en op de achterkant werkvormen die je daarbij kunt inzetten.

Specificaties

ISBN13:9789024428724
Taal:Nederlands
Bindwijze:waaier (L)
Aantal pagina's:26
Uitgever:Boom
Druk:1
Verschijningsdatum:1-11-2019
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Marijke Lingsma

Marijke Lingsma is oprichter en ex-directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, nu mastercoachopleider, en wordt binnen het coachvak gezien als toonaangevend en inspirerend. Ze is auteur van diverse succesvolle boeken over coaching. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen.

Andere boeken door Marijke Lingsma

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Teamwaaier: teams aan zet