Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Introductie Ondernemingsplan & financiële besturing

Paperback Nederlands 2015 9789001841782
10
Voormalig top 10Totaal 3 dagen
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

'Introductie ondernemingsplan en financiële besturing' is een instapboek op het gebied van bedrijfseconomie. Er is gekozen voor een zeer praktijkgerichte benadering door de koppeling te maken tussen bedrijfseconomie en het starten van een onderneming.

Waarom kiezen voor 'Introductie ondernemingsplan en financiële besturing'?
-zeer praktijkgericht;
-aandacht voor het starten van een onderneming;
-geschikt als instapboek in de bedrijfseconomie.

Dit boek richt zich op studenten van alle opleidingen in het hoger onderwijs waar Bedrijfseconomie een vak is. Het brengt studenten theoretische kennis over bedrijfseconomie bij aan de hand van het opstellen van een ondernemingsplan. De gegevens die hierbij gebruikt worden, zijn afkomstig van een 'echt' jong bedrijf. De oprichters lichten toe hoe ze de start van hun onderneming hebben aangepakt en de bankmedewerker geeft aan wat de financieringsmogelijkheden zijn.

Zo komen alle relevante basisbegrippen uit de bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie geïntegreerd aan de orde, zoals het opstellen van een financieel plan, kostprijsberekening en de financiële analyse van een onderneming. Dankzij de praktische insteek van het boek leren studenten hoe bedrijfseconomie en bedrijfsadministratie in de praktijk met elkaar in verband staan. In deze geactualiseerde derde editie is er meer keuze in opdrachten en casussen.

Op www.bedrijfseconomieinbrederverband.noordhoff.nl staan toetsvragen, extra vragen en uitwerkingen en een docentenhandleiding. Docenten kunnen bovendien gebruikmaken van Toets-op-maat voor het samenstellen van toetsen.

Specificaties

ISBN13:9789001841782
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:228
Uitgever:Noordhoff
Druk:3
Verschijningsdatum:20-5-2015
ISSN:

Lezersrecensies

3.0 van de 5
2 stemmen
0
1
0
1
0

Over André Heezen

André Heezen is auteur van meerdere Noordhoff-uitgaves op het vlak van bedrijfseconomie. Hij heeft na zijn universitaire studie jarenlange ervaring opgedaan in het hoger beroeps- en universitair onderwijs. Ook is hij werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Deze ervaringen en zijn vele contacten met het bedrijfsleven, gebruikt Heezen om de theorie en de (onderwijs-)praktijk met elkaar te verbinden.

Andere boeken door André Heezen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Introductie Ondernemingsplan & financiële besturing