Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Vól in balans

Scherpe blik op werk en leven

Paperback Nederlands 2008 9789000319732
Verwachte levertijd ongeveer 2 werkdagen

Samenvatting

De veelgelezen columns van Ben Tiggelaar in Intermediair en De Zaak gebundeld.

'Ben Tiggelaar is grappig, onderhoudend en confronterend' aldus Frank Volmer van De Telegraaf.
En dat zie je terug in zijn columns. Zijn scherpe blik is altijd gericht op mensen. Wat ze zeggen. Wat ze doen. Maar ook wat ze in de toekomst kunnen. Zijn eerlijke beschouwingen zijn een bron van inspiratie. Ze toveren een lach op uw gezicht maar houden u tegelijkertijd een spiegel voor. Zo steekt u er ook nog wat van op: inzicht in uw eigen gedrag en dat van de mensen om u heen.

Ben Tiggelaar is een bevlogen trainer, onderzoeker en schrijver van bestsellers als 'DOEN!' en 'Dromen, durven, doen'. Vele tienduizenden lezers van zijn boeken en bezoekers van zijn seminars brengen inmiddels met succes zijn ideeën in de praktijk.

Specificaties

ISBN13:9789000319732
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:140
Druk:2
Verschijningsdatum:31-12-2012

Lezersrecensies

3.8 van de 5
9 stemmen
3
4
0
1
1

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Ben Tiggelaar

Drs. Ben Tiggelaar (1969) is onafhankelijk en zelfstandig onderzoeker, adviseur en auteur op het gebied van strategie, innovatie en gedrag. Tevens staat hij te boek als één van de absolute topsprekers op deze gebieden. Bestseller-kanon Dr. Ben Tiggelaar heeft Nederland in razendsnel tempo veroverd. Al enkele jaren is hij is één van de meest gevraagde trainers over leiderschap en verandering. Ben Tiggelaar baart opzien met zijn sprankelende seminars (de bekenste is 'MBA in één dag') waarin hij hij 'inhoud' en 'vorm' op een perfecte manier samenbrengt. Een dag Tiggelaar is beslist géén luierdag: Ben hanteert een hoog tempo en presenteert ontzettend veel inzichten, eye-openers en praktische tips. Hij brengt zijn verhaal daarnaast op een bevlogen, enthousiaste en interactieve manier, waardoor u toch 8 uur lang op het puntje van uw stoel zit.

Andere boeken door Ben Tiggelaar

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Vól in balans