Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Communicatie als bindkracht

Tien communicatie-uitdagingen voor een sterke democratie en een warme samenleving

Paperback Nederlands 2023 9782509042552
Verkooppositie 4978Hoogste positie: 500
Verwachte levertijd ongeveer 4 werkdagen

Samenvatting

Deze publicatie kwam tot stand in samenwerking met Kortom vzw en richt zich tot beleids- en communicatiemensen die werken voor de overheid en social profit.

Zij goochelen dagelijks met stukjes inkomende en uitgaande informatie, online en offline. Dat doen ze via hun eigen kanalen, op sociale media en in de pers. In crisistijden is dat des te spannender. Want het is druk druk druk.

Ad hoc ‘dingen doen’ in communicatie gaat meestal alle kanten op en raakt dus nergens. Zetten we wel in op communicatie die er écht toe doet: communicatie die de democratie versterkt en verbindend werkt? De auteur inspireert met tien uitdagingen: ga ze aan en ervaar hoe je de bindkracht van communicatie kan inzetten voor een warme samenleving.

Specificaties

ISBN13:9782509042552
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:164
Uitgever:Politeia
Druk:1
Verschijningsdatum:12-4-2023
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
Communicatie als bindkracht - ‘Belangrijk en uitdagend boek’
Nico Jong | 2 mei 2023
De wereld om ons heen verandert rap. Dat levert voor de communicatiefunctie een aantal uitdagingen op. De belangrijkste is het ongebreidelde zenden te verminderen, interne communicatie meer vanuit een interactioneel perspectief te benaderen en zo meer te verbinden met mensen. Eric Goubin, een Vlaamse collega, schreef er een onderhoudend boek over: ‘Communicatie als bindkracht’.
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Eric Goubin

Eric Goubin is wetenschappelijk medewerker bij Kortom en onderzoeker en docent bij de hogeschool Thomas More. Hij richtte er het expertisecentrum Memori op. In 2000 stond hij mee aan de wieg van Kortom. Hij realiseerde reeds tal van projecten, publicaties en vormingen rond communicatiebeleid, innovatie en sociale inclusie.

Andere boeken door Eric Goubin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Communicatie als bindkracht