Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
, ,

Know can do!

Put your know-how into action

Gebonden Engels 2007 9781576754689
Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen

Samenvatting

Waarom blijven de dingen waar we zoveel energie in steken om ze te leren toch zo slecht plakken? Dat is omdat we al onze energie steken in het aanleren van nieuwe vaardigheden en het aanleren van nieuwe gewoontes. We hebben echter geen effectieve strategieën om alle nuttige informatie te behouden en toe te passen.

In 'Know can do' wordt aan de hand van een verhaal over een schrijver met vragen en een ondernemer met antwoorden een eenvoudige systematische benadering geschetst die u zal helpen efficiënter te leren en het geleerde beter te onthouden.
Mensen die zich de kunst van het leren hebben eigengemaakt zijn vrijer in hun creativiteit en zijn in staat om grote veranderingen te veroorzaken. John F. Kennedy zag een verband tussen leren en leiderschap. Dit krachtige boek is gemaakt om mensen te helpen bij het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om buitengewone resultaten te behalen.

Specificaties

ISBN13:9781576754689
Taal:Engels
Bindwijze:gebonden
Aantal pagina's:116
Druk:1

Expertrecensies (1)

Know can do!
Amber Zwartbol | 20 januari 2012
Ongetwijfeld heb je je weleens afgevraagd waarom jij, je collega's, je cursisten, je medewerkers of je baas toch steeds maar blijven doen wat ze doen, ook al weten jij en alle andere dat het anders zou moeten en kunnen. In 'Van weten naar doen' van Blanchard, Meyer en Ruhe wordt een van de meest wezenlijke vragen die op de werkvloer spelen besproken. 'Hoe komt het toch dat mensen vaak weten wat ze moeten doen, maar het uiteindelijk niet uitvoeren? '
Lees verder

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is 'Chief Spiritual Officer' en voorzitter van de raad van bestuur van de Ken Blanchard Companies. Hij heeft een dozijn bestsellers op zijn naam staan zoals de internationale bestseller 'De one-minute manager' en de bestsellers 'Maak een fan van uw klant' en 'Gung Ho!'. In totaal zijn er ruim twaalf miljoen exemplaren verkocht in meer dan vijfentwintig talen. Hij is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in San Diego, Californië.

Andere boeken door Kenneth Blanchard

Inhoudsopgave

Preface

1. The problem
2. The missing link
3. The power of repetition
4. Reason 1: Information overload
5. Applying the less-more philosophy
6. Reason 2: Negative filtering
7. Listening with a positive mindset
8. Using green light thinking
9. Reason 3: Lack of follow-up
10. Accentuating the positive to help people win
11. Providing more structure, support and accountability

Epilogue

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Know can do!