Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Linchpin

Are You Indispensable? How to drive your career and create a remarkable future

Paperback Engels 2018 9780749953652
Verwachte levertijd ongeveer 6 werkdagen

Samenvatting

De meesten van ons zijn opgegroeid in een wereld waar we een baan vonden, instructies opvolgden, voor brood op de plank zorgden, en dat was dat. Maar toen veranderde de wereld. Uitbesteden, automatisering en nieuwe marketing vormen vandaag de dag een bedreiging voor iedereen die goed genoeg is, alleen maar gehoorzaamt en betrouwbaar is.

De oude slaafse werkmentaliteit in risicoloze banen is vervangen door een cultuur van creativiteit, vrijheid en positivisme. In een wereld waar mensen niet langer beloond worden voor het blindelings opvolgen van instructies, profiteren juist diegenen die inzet tonen en de nieuwe regels bepalen. 'Linchpin' leert elke lezer hoe hij de ketens van gehoorzaamheid af moet gooien en zo zelf een van de regelmakers, beslissers en oplossers kan worden: anders gezegd, onmisbaar.

'Linchpin' is verplichte kost voor iedereen die een belangrijke en invloedrijke positie voor zichzelf in zijn organisatie wil. Nu is de tijd om te beslissen: stilzitten, inschikken en (misschien) maar net meekomen, of: opstaan, opvallen en onmisbaar worden.

Specificaties

ISBN13:9780749953652
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Verschijningsdatum:1-2-2018
Hoofdrubriek:Algemeen management
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Seth Godin

Seth Godin is de auteur van veel bekende bestsellers zoals Permission Marketing, Purple Cow en Tribes. Met zijn dagelijkse blog bereikt hij wereldwijd een miljoenenpubliek. Als initiatiefnemer van The Carbon Almanac Network heeft hij zich opgeworpen als een prominente voorvechter van maatregelen tegen klimaatverandering.

Andere boeken door Seth Godin

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Linchpin