Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Getting Things Done

Paperback Engels 2015 9780349408941
Voormalig top 100Totaal 30 dagen
Op voorraad | Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

David Allen heeft het boek van begin tot eind herschreven met belangrijke aanpassingen en nieuw materiaal waardoor het relevant is voor de werkvloer van vandaag.

'Getting things done' stelt je in staat om snel informatie te filteren en wat relevant is onder te brengen in een extern 100 procent betrouwbaar systeem. Dit zorgt ervoor dat alle op dit moment niet relevante informatie uit je zicht verdwijnt en op het juiste moment weer op je radar komt. Hierdoor heb je overzicht om met de juiste dingen bezig te zijn en de rust om hier echt je volledige aandacht aan te geven.

Deze methode is ontwikkeld omdat David Allen merkte dat de bestaande timemanagementmethodes simpelweg niet (meer) aansloten bij de huidige werksituatie.

"Mijn favoriet over het organiseren van je leven: 'Getting Things Done' helpt je om nieuwe mentale vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt in een tijd van multitasken en informatiestress." - The Wall Street Journal

"'Getting Things Done' beschrijft een ongelooflijk praktische methode die drukke mensen weer controle geeft over hun leven. Het kan je helpen om succesvoller te worden. En belangrijker, het kan je helpen om een gelukkiger leven te leiden." - Marshall Goldsmith, auteur van 'Tot hier en nu verder!'

Specificaties

ISBN13:9780349408941
Taal:Engels
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:384
Uitgever:Piatkus Books
Druk:3
Verschijningsdatum:17-3-2015

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over David Allen

David Allen is algemeen directeur van de David Allen & Co en heeft meer dan twintig jaar ervaring als managementconsultant, executive coach en opleider. Hij wordt een van 's werelds meest invloedrijke denkers genoemd op het gebeid van productiviteit. Artikelen van zijn hand zijn verschenen in Fast Company, Fortune, de Los Angeles Times en vele andere publicaties.

Andere boeken door David Allen

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Getting Things Done