Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Nieuws

50.000 euro voor beste freelancer

Op 1 oktober jl is de verkiezing voor de Freelancer of the Year (FOTY)-Award van start gegaan. Aan de verkiezing is een prijzenpakket verbonden ter waarde van maar liefst € 50.000. Ook opdrachtgevers gaan langs de meetlat, zzp’ers en freelancers kunnen stemmen op de beste opdrachtgevers. Managementboek is hoofdsponsor van de verkiezing.

Justin van Lopik | 16 oktober 2013

De verkiezing van de Freelancer of the Year start met een nominatieronde. Op http://www.freelanceroftheyear.nl/ kunnen freelancers zich presenteren middels een profiel met pitch, en kunnen ze hun eigen stem uitbrengen. Deze ronde duurt tot 1 december 2013. Daarna is er een beoodelingsronde die duurt tot eind februari. De winnaar van het prijzenpakket wordt bekendgemaakt op een slotevenement in maart, en op diezelfde dag wordt de top 100 van beste opdrachtgevers onthuld.

De organisatie kwam tot het initiatief omdat:‘de trend van het projectgebaseerd werken volgens ons nog niet op waarde wordt geschat door de overheid en vele grote organisaties, en de FOTY Awards moeten daar verandering in brengen’, zo zegt Jeroen Sakkers, een van de organisatoren van de Awards.

Over Justin van Lopik

Justin van Lopik is werkzaam bij Managementboek en hoofdredacteur van Managementboek Magazine, platform voor business professionals.

Deel dit artikel

Wat vond u van dit artikel?

0
0

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden