Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

The Advantage (Management Summaries)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9797090001512
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Patrick Lencioni van 'The Advantage'. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

In het internettijdperk is organisatorische gezondheid het enige aspect dat bedrijven een doorslaggevende voorsprong kan geven. Aldus Patrick Lencioni in 'The Advantage'. Gezonde organisaties zijn gespeend van politieke spelletjes en weten onder alle omstandigheden hoe ze de juiste beslissingen moeten nemen. Een bedrijf is pas gezond als management, operationele activiteiten en cultuur op één lijn liggen.

Specificaties

ISBN13:9797090001512
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:1-11-2012
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        The Advantage (Management Summaries)