Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Serial Innovators (Management Summaries)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9797090000959
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Serial Innovators van Claudio Feser. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

De gemiddelde levensduur van een bedrijf bedraagt nog maar vijftien jaar. Dat komt omdat het groeiproces van bedrijven gepaard gaat met een zekere verstarring, zowel op individueel niveau als in teamverband. Deze rigiditeiten brengen structuur in de organisatie aan, maar kunnen in een veranderende context ook het aanpassingsvermogen aantasten. Teveel verstarring is echter geen onvermijdelijk proces, maar kan met een aantal simpele ingrepen verholpen worden. Op deze manier kan een bedrijf zich omvormen tot een serievernieuwer: een organisatie die zich continu weet aan te passen aan veranderingen in de omgeving.

Specificaties

ISBN13:9797090000959
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:30-6-2012
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Serial Innovators (Management Summaries)