Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Ons feilbare denken (Management Summaries)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9797090000911
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Ons feilbare denken van Daniel Kahneman. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

Onze hersenen organiseren informatie op twee verschillende manieren. Systeem 1 is snel en intuïtief, terwijl systeem 2 zich bezighoudt met het langzamere proces van kritisch denken. Beide systemen werken niet altijd even goed samen. Daardoor zijn we op individueel niveau vatbaar voor cognitieve illusies, zoals een overmatig optimisme of de bias van kennis achteraf. In organisaties zijn die cognitieve fouten een stuk makkelijker te vermijden. Als we een beter begrip hebben op welke manier onze collega's tot bepaalde foutieve beslissingen komen, verbetert dat de kwaliteit van het besluitvormingsproces in organisaties.

Specificaties

ISBN13:9797090000911
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:15-6-2012
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ons feilbare denken (Management Summaries)