Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Wat er nu toe doet (Management Summaries)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9797090000874
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Wat er nu toe doet' van Gary Hamel. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

In een wereld die continu en steeds sneller verandert moet het management terug naar tekentafel, stelt Gary Hamel. Bedrijven die succesvol willen zijn in de creatieve economie dienen een waardenpatroon te creëren dat gericht is op goedheid en rechtvaardigheid. Daarnaast moet het innovatievermogen van de organisatie een kwestie van elke werknemer worden gemaakt. Van belang is verder dat ondernemingen zich continu weten aan te passen, hun mensen zo inspireren dat ze oprechte passie voor hun werk voelen, en een ideologie aanhangen waarbij bureaucratische controle wordt ingewisseld voor vrijheid en autonomie.

Specificaties

ISBN13:9797090000874
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:9-5-2012
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Wat er nu toe doet (Management Summaries)