Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Het 3e alternatief (Management Summaries)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9797090000751
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Het 3de alternatief van Stephen R. Covey. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

De meeste conflicten lijken maar twee oplossingen te hebben: de jouwe of de mijne. Er is vaak echter ook een scenario te verzinnen waar we allemaal beter van worden. Zo'n derde alternatief is pas mogelijk als alle partijen hun vastgeroeste ideeën laten varen, schrijft Stephen R. Covey. Dat kan bereikt worden als we zowel onszelf als de ander als een volledig mens gaan zien. Dat maakt de weg vrij voor empathie en het creëren van synergie, een proces waarbij het conflict wordt getranscendeerd tot een win-win situatie.

Specificaties

ISBN13:9797090000751
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:15-2-2012
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Het 3e alternatief (Management Summaries)