Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Groundswell (Management Summaries)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2012 9797090000713
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Groundswell van Charlene Li en Josh Bernoff. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

De groundswell is een spontane beweging van mensen die benodigdheden als informatie, ideeën en support niet meer bij bedrijven zoeken, maar bij elkaar. Bedrijven kunnen deze vloedgolf sturen, maar alleen als ze beseffen dat de groundswell bepaald wordt door relaties, en niet zozeer door technologie. Managers moeten daarvoor achtereenvolgens kijken naar welk type internetgebruiker de klant is, vaststellen welk doel de groundswell moet dienen, welke strategie moet worden nagevolgd om de relatie met de klant blijvend te veranderen, en welke technologische applicaties daarvoor het meest geschikt zijn.

Specificaties

ISBN13:9797090000713
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Hoofdrubriek:Marketing
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Groundswell (Management Summaries)