Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Beyond Performance (Management Summaries)

E-book Pdf met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9797090000638
Niet meer leverbaar.

Samenvatting

Deze Management Summary bestaat uit een pdf en mp3 download van de samenvatting van het boek Beyond Performance van Scott Keller en Colin Price. In 4 bladzijden lezen of ca 15 minuten luisteren bent u op de hoogte.

Gezondheid is voor een bedrijf net zo belangrijk als performance. Beide factoren kunnen worden verbeterd aan de hand van een vijfstappen-model: aspire (het stellen van ambities), assess (het bepalen van de huidige capaciteiten), architect (het bepalen wat er aan capaciteiten vervolgens nog nodig is), act (de implementatie) en advance (het duurzaam maken van de transformatie). Gezondheid kan gemeten worden via de zogeheten Organizational Health Index (OHI), een nieuwe boekhoudkundige methode waarbij gekeken wordt naar 37 managementpraktijken die zijn afgeleid van negen kernelementen, zoals leiderschap, cultuur, coördinatie, innovatie, en motivatie.

Specificaties

ISBN13:9797090000638
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:pdf
Aantal pagina's:4
Druk:1
Verschijningsdatum:14-12-2011
Hoofdrubriek:Organisatiekunde
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Over Jeroen Ansink

Jeroen Ansink (Utrecht, 1970) is financieel-economisch journalist. Sinds 1998 woont en werkt hij in New York, aanvankelijk als correspondent voor FEM Business, later ook voor bladen als HP/De Tijd, Management Team, Forum en Fortune.com. Voor Managementboek schrijft hij interviews. Ansink voltooide een vrij doctoraal in de Letteren aan de Radboud Universiteit in Nijmegen (adoptierichting geschiedenis) en behaalde het certificaat Business Journalism aan de Wharton Business School aan de Universiteit van Pennsylvania.

Andere boeken door Jeroen Ansink

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Beyond Performance (Management Summaries)