Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Managing professionals? Don't!

how to step back to go forward

E-book Epub met watermerkbeveiliging Engels 2014 9789492004079
Direct te downloaden

Samenvatting

Door het voortdurend stijgende opleidingsniveau krijgen we steeds meer kenniswerkers in Nederland. De vloeren van onze organisaties worden in toenemende mate bevolkt door professionals en het aantal organisaties dat kennisintensief genoemd mag worden, groeit nog steeds: r&d labs, hightech-, ict- en mediabedrijven, organisaties voor zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg- en onderwijsinstellingen, beleidsontwikkelende instanties, et cetera.

Het gaat in ‘Managing professionals? Don't!' over dienend leiderschap, over de kenmerken en eigenaardigheden van professionals, over hun belangrijkste productiefactor: kennis, over een van hun moeilijkste taken: innoveren en over vakmanschap, meesterschap en altijd maar blijven leren.

Specificaties

ISBN13:9789492004079
Taal:Engels
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:194
Uitgever:Warden Press
Druk:1
Verschijningsdatum:12-6-2014
Hoofdrubriek:Leiderschap
ISSN:

Lezersrecensies

5.0 van de 5
1 stem
1
0
0
0
0

Over Mathieu Weggeman

Prof.dr.ir. M.C.D.P. Weggeman is hoogleraar Organisatiekunde, in het bijzonder Innovatie Management aan de Faculteit Industrial Engineering & Innovation Sciences van de Technische Universiteit Eindhoven (www.tue.nl). Daarnaast is hij strategic associate van Squarewise, Amsterdam (www.squarewise.com) en voert hij een eigen praktijk als bestuursadviseur. In zijn adviespraktijk houdt Weggeman zich onder meer bezig met het ontwerpen van de inrichting en besturing van professionele organisaties, het faciliteren van een innovatie- en kennisvriendelijke cultuur, de productiviteit van Werknemer 2.0 en het stimuleren van de esthetiek van werkprocessen. Mathieu Weggeman is ingenieur, hoogleraar organisatiekunde aan de TU/e, bestuursadviseur, lid van de Raad voor Cultuur, van de RvT van Buurtzorg Nederland en van de RvC van Brainport Development in Eindhoven.

Andere boeken door Mathieu Weggeman

Over Cees Hoedemakers

Cees Hoedemakers is a consultant in the energy industry.

Andere boeken door Cees Hoedemakers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Managing professionals? Don't!