Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Zeg me wat je zeggen wil

Paperback NL 2020 9789088509933
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

"Als contact maken niet vanzelf gaat, voel ik mij uitgedaagd het kind beter te leren kennen en dan ben ik geraakt door een blik van verstandhouding of een glimlach."
- Francisca Felix

Wanneer een kind zich niet goed kan redden met de taal, vaak niet goed te verstaan is of niet afstemt op de ander, kan er sprake zijn van een verstoring van de spraak-, taal- en communicatieve ontwikkeling.

Met compassie beschrijft Francisca Felix vanuit haar eigen ervaringen in het begeleiden van deze (jonge) kinderen wat contact met mensen doet en wat communiceren met kinderen betekent. Zo komt ze tot een nieuw instrument: de interactieschijf voor wederkerigheid. Het is een hulpmiddel voor logopedisten, therapeuten, ouders en oudere kinderen dat aangeeft aan welk soort interactie behoefte is.

Francisca is logopediste en heeft een eigen praktijk. Omdat zij over haar eigen ervaringen schrijft, sluit ze naadloos aan bij wat ouders van kinderen met een taalontwikkelingsstoornis of autisme meemaken. Logopedisten en andere professionals, zoals leerkrachten en pedagogisch medewerkers die met deze kinderen werken, zullen zich in Zeg me wat je zeggen wil herkennen en er direct mee aan de slag kunnen.

Door haar wetenschappelijke achtergrond, nieuwsgierigheid en reflectieve en analytische vaardigheden komt Francisca tot grensoverschrijdende inzichten.

Specificaties

ISBN13:9789088509933
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Uitgever:SWP, Uitgeverij B.V.
Verschijningsdatum:22-9-2020
Hoofdrubriek:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Zeg me wat je zeggen wil