Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

PRINCE2 Editie 2009 (Pocket Guide)

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2011 9789087539979
BestsellerMeer dan 1000 verkocht
Direct te downloaden

Samenvatting

Deze pocket guide geeft een samenvatting van de projectmanagementmethode PRINCE2, gebaseerd op PRINCE2 Edition 2009. Het biedt een handzaam en vlot leesbare samenvatting van de principes, processen en thema's bij deze populaire methode.

Primaire doelgroep voor dit boek is iedereen die de methode PRINCE2 wil leren kennen of een methodische aanpak voor projectmanagement.

Het boek is ook erg handig hulpmiddel voor leden van een projectteam bij een project waar PRINCE2 wordt toegepast. Ook kan het boek worden gebruikt als leerstof voor het PRINCE2 Foundation examen. Deze pocket guide is gebaseerd op PRINCE2 Edition 2009.

Deze pocket guide behandelt alle belangrijke themas en processen in projectmanagement and PRINCE2:
- Wat zijn de management processen?
- Wat zijn de thema's?
- Tailoring PRINCE2

Een complete, maar beknopte en handzame gids over PRINCE2 Edition 2009, voor iedereen die is betrokken bij projecten of projectmanagement.

Specificaties

ISBN13:9789087539979
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:150
Druk:1
Verschijningsdatum:17-2-2011
Hoofdrubriek:Projectmanagement
ISSN:

Expertrecensies (1)

recensie
PRINCE2 Editie 2009 (Pocket Guide)
Projectleider-Worden.nl | 20 april 2010
Bert Hedeman en Ron Seegers zijn er in geslaagd om alle wezenlijke informatie over PRINCE2 Editie 2009 in zakformaat te presenteren. Want al is 'Projectmanagement op basis van PRINCE2' een stuk compacter dan het officiële handboek, het kan nòg kleiner getuige het boekje 'PRINCE2 Editie 2009 Pocket Guide'. Klein, maar fijn!
Lees verder

Lezersrecensies

3.9 van de 5
23 stemmen
5
13
3
2
0

Interviews en artikelen (1)

interview
Projectmanagement volgens PRINCE2
Pierre Spaninks 1 december 2009 Management is een vak, en projectmanagement al helemaal. Er kan ook nogal wat bij misgaan. Gelukkig zijn veel problemen te voorkomen door een gestructureerde aanpak en daarin ligt het bestaansrecht van PRINCE2®.

Over Bert Hedeman

Bert Hedeman heeft ruim 30 jaar ervaring op het gebied van project- en programmamanagement, waarbij 12 jaar bij een internationale bouwonderneming in binnen- en buitenland en enkele jaren bij een internationaal ingenieursbureau. Bert was tevens meer dan 12 jaar verbonden aan de universiteit als hoofddocent in proces- en programmamanagement. Bert Hedeman is de eerste geaccrediteerde trainer voor PRINCE2 en MSP in Nederland. Hij is tevens een Certified Senior Project Manager (IPMA-B). Vanaf het begin was hij betrokken bij de IPMA-certificering in Nederland. Hij is één van de opstellers van de eindtermen van de nieuwe NCB3 en van de certificeringcriteria voor programmamanagers op niveau B en A. In de afgelopen jaren heeft Bert verschillende boeken geschreven over project- en programmamanagement (o.a. IPMA, PRINCE2, MSP). In 1997 heeft hij met enkele partners Insights International B.V. opgericht. Recent heeft hij zijn aandeel in de firma verkocht en heeft hij samen met H. WieferinkHedeman Consulting opgericht, een advies- en trainingsorganisatie op het gebied van project- en programma-management.Als partner bij Hedeman Consulting is Bert Hedeman verantwoordelijk voor implementatie en verbetering van project-, programma- en portfoliomanagement en het inrichten van PMO's in organisaties enis hij assessor, coach en trainer in de methodieken Projectmatig Werken, PRINCE2, MSP, P3O, MoP en IPMA.

Andere boeken door Bert Hedeman

Over Ron Seegers

Ron Seegers is directeur van Projectmeester training en coaching. Hij is trainer en coach op het gebied van PRINCE2 en IPMA. Hij heeft een aantal projectmanagementpublicaties op zijn naam en heeft verschillende projectmanagementboeken mogen reviewen. Na enkele jaren als projectmanager te hebben gewerkt, heeft Ron Seegers veel organisaties en individuen begeleid bij projectmatig werken. Hij heeft daarbij ervaren dat gedrag essentieel is voor het succes van elk project.

Andere boeken door Ron Seegers

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        PRINCE2 Editie 2009 (Pocket Guide)