Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
U heeft gezocht op 9789058715241. Het product dat u zocht is niet meer in die editie leverbaar en is vervangen door de onderstaande editie.
, ,

Ik (k)en mijn ikken

ontdek andere kanten van jezelf met Voice Dialogue

Paperback Nederlands 2023 9789462723153
Voormalig top 100Totaal 46 dagen
Verkooppositie 235Hoogste positie: 55
Op voorraad | Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

In Ik (k)en mijn ikken nodigen de auteurs je uit eens op een andere manier naar jezelf te kijken, en jezelf te beschouwen als een persoon die niet uit één maar uit een heleboel ikken bestaat.
Je hebt verschillende kanten, delen of subpersonen die allemaal met andere ogen naar de wereld kijken. Ze houden er verschillende gewoonten op na en hebben andere gevoelens en gedachten.
Het is leuk om zo naar jezelf te kijken, en het biedt een aantal voordelen. Zo wordt het helder waarom sommige mensen je meteen aantrekken en andere juist niet. En het wordt makkelijker te begrijpen waarom je soms dingen doet, zelfs als dat niet is wat je wilt doen.
Boek ik ken mijn ikken
Ik (k)en mijn ikken is geschreven voor iedereen die zichzelf beter wil leren kennen en voor degenen die kennis willen maken met Voice Dialogue.

Specificaties

ISBN13:9789462723153
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Druk:14
Verschijningsdatum:21-2-2023
Hoofdrubriek:Psychologie
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Karin Brugman

Karin Brugman (1968) werkt sinds 2008 als zelfstandige in haar praktijk De Onderstroom. Daarin coacht ze leidinggevenden, medewerkers en expats in organisaties en het bedrijfsleven. Ook begeleidt ze stellen die hun relatie willen verbeteren of daarin vastgelopen zijn. Karin is tevens opleider bij de Voice Dialogue Academie waarin zij samen met Judith Budde, coaches en trainers opleidt in het werken met Voice Dialogue. Ze studeerde Algemene Sociale Wetenschappen in Utrecht en tijdens haar studie is werkt ze als vrijwilliger bij de Kindertelefoon Utrecht. Hier zet ze haar eerste stappen in het trainersvak. De verdere knepen van het vak leert ze bij KPCgroep, een bureau voor onderwijsondersteuning en later bij trainingsbureau De Boertiengroep waar zij negen jaar werkt. In die periode maakt ze via Lex Mulder kennis met psychodrama, waarin je de essentie van een vraag verbeeldt in spel in plaats van woorden. Daarbij ontdekt ze ook Voice Dialogue.  Gegrepen door deze respectvolle, speelse en liefdevolle benaderingswijze reist zij naar de grondleggers  in de USA: Hal en Sidra Stone en volgt bij hen diverse trainingen.  

Andere boeken door Karin Brugman

Over Judith Budde

Judith Budde is directeur van conferentie- en opleidingscentrum het Balkon in Vasse. Ze werkt als seniortrainer, coach (NIP-registratie en opleider. Ze leidt trainers en coaches op in het werken met Voice Dialogue en in dramatechnieken.

Andere boeken door Judith Budde

Over Berry Collewijn

Berry Collewijn werkt als seniortrainer en -coach voor diverse bedrijven en instellingen. Ze heeft zich o.a. gespecialiseerd in persoonlijke effectiviteit en leiderschap. Ze geeft sinds 1995 opleidingen aan trainers, coaches, acteurs en regisseurs in Voice Dialogue en dramatechnieken in Amsterdam en Ibiza. Deze technieken past ze graag toe in haar werk voor het bedrijfsleven. Ze werkt daarin regelmatig samen met Lex Mulder en Judith Budde.

Andere boeken door Berry Collewijn

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Ik (k)en mijn ikken