Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Praktische gespreksvoering

Paperback Nederlands 2020 9789024437191
Niet leverbaar.
69,95

Samenvatting

Praktische gespreksvoering bevat de basisvaardigheden voor een goede aanpak van verschillende tweegesprekken. Deze nieuwe editie is uitgebreid met digitale onderdelen die het voor u en uw studenten nog eenvoudiger maakt om gespreksvaardigheden te trainen en te toetsen.

Studenten krijgen bij aanschaf: een exemplaar van het boek, toegang tot de online trainingen van TrainTool en toegang tot de bijbehorende website met het online boek, oefeningen, video's en een geactualiseerde lessenreeks voor docenten. De combinatie van het boek, TrainTool en de bijbehorende website zorgt voor een volledige blended leerlijn.

Ontdek aan de hand van praktische voorbeelden hoe gesprekken zoals kennismaking en een slechtnieuwsgesprek efficiënt opgebouwd moeten worden. Er is veel aandacht voor o.a. oplossingsgericht denken, interculturele communicatie en de Human Functioningmethode. Praktische gespreksvoering is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde studenten van de opleidingen Social Work, Toegepaste Psychologie, Sociaal Pedagogische Hulpverlening, Maatschappelijk Werk & Dienstverlening en Sociaal Juridische Dienstverlening.

Wat is TrainTool?
TrainTool is de software van Faculty of Skills met digitale trainingen die naadloos aansluiten bij de theorie van het boek. In TrainTool kunnen studenten communicatieve vaardigheden oefenen met behulp van online video roleplays. Ze bekijken een video van een gesprekssituatie en nemen vervolgens hun eigen reactie op video op. Dat filmpje kan worden bekeken en van feedback voorzien door een mede-student, of de docent. Ook biedt de tool ruimte voor extra instructievideo's, multiplechoicevragen en tips.

Voordelen
- Volledige blended leerlijn | De digitale trainingen sluiten naadloos aan bij de theorie in het boek.
- Efficiënt | Studenten kunnen gedurende het gehele studiejaar waar en wanneer zij dit willen onbeperkt de training volgen. Zowel voor, tijdens als na de (online)les.
- Effectief | Studenten nemen de getrainde vaardigheden mee in de (online) les. Zij zijn beter voorbereid en hebben een gelijk startniveau. U kunt zich als docent volledig richten op de integratie van de vaardigheden en de interactie tussen studenten en met u.
- Train Tool is beschikbaar voor gebruik in zowel een webbrowser, als in een app voor smartphone of tablet.

Specificaties

ISBN13:9789024437191
Trefwoorden:gespreksvoering
Taal:Nederlands
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:216
Uitgever:Boom
Druk:3
Verschijningsdatum:21-8-2020
ISSN:

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Over Wim Donders

Drs. Wim Donders studeerde Sociale Pedagogiek aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Tijdens zijn afstuderen gaf hij trainingen in sociale vaardigheden aan leerkrachten. Hij was 32 jaar docent gespreksvoering en coach aan de Fontys Hogeschool Personeel en Arbeid, tegenwoordig: HRM en Psychologie. Tot 2007 gaf Wim ook trainingen in gespreksvoering aan de propedeuse Toegepaste Psychologie.

Andere boeken door Wim Donders

Over Liesbeth Ruijs

Liesbeth Ruijs heeft Onderwijs- & Opleidingspsychologie aan de Tilburg University gestudeerd. Lange tijd werkte zij als onderwijsconsultant en e-learning specialist en trainer in het onderwijs en bedrijfsleven. Toen de opleiding Toegepaste Psychologie van Fontys Hogescholen startte in Eindhoven, maakte zij de overstap naar het onderwijs. Een rol spelen in de studieloopbaan van jongvolwassenen én een groter accent op de (psychologische) inhoud is voor haar de perfecte combinatie. Zelf ziet zij dit als de beste stap in haar loopbaan. Zij deed een opleiding tot coach practioner bij de Alba Academie en tot ACT-coach (Acceptance and Commitment Therapy) bij SeeTrue Opleidingen. Bij Toegepaste Psychologie is zij docent en als lid van het expertiseteam coachen en adviseren verantwoordelijk voor de leerlijnen die hieronder vallen, zoals basisgespreksvaardigheden, coachvaardigheden en coachthema’s. Daarnaast is zij studieadviseur en in die rol coacht ze studenten die extra begeleiding nodig hebben. Dit zijn studenten met een functiebeperking, met persoonlijke problemen, topsporters, studenten met motivatieproblemen en studenten met een onderneming.

Andere boeken door Liesbeth Ruijs

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Praktische gespreksvoering