Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20
,

Compassie in je leven

E-book Epub met watermerkbeveiliging Nederlands 2019 9789024426447
Direct te downloaden

Samenvatting

Elk mens beschikt over het vermogen tot compassie
Compassie of mededogen is het vermogen ons betrokken te voelen bij pijn en lijden - van onszelf en van anderen. Het gaat samen met de bereidheid ons in te zetten om dit lijden te verlichten en te voorkomen. Elk mens beschikt over het vermogen tot compassie en kan dit vermogen verder ontwikkelen en verdiepen met compassietraining.

Hulpboek met meditatieoefeningen
Compassie in je leven bevat een compassietraining die bestaat uit acht stappen, met daarbij 28 meditatieoefeningen en werkbladen. Deze volledig herziene editie bevat nieuwe en verbeterde oefeningen en thema's, gebaseerd op recente publicaties en de ervaring van het werken met de Mindfulness-Based Compassionate Living (MBCL) training. Het programma is wetenschappelijk onderbouwd en geïnspireerd door het werk van onder meer Paul Gilbert, Barbara Fredrickson, Christopher Germer en Kristin Neff.

'Hun boek leidt ons door het landschap van ons dagelijkse leven en biedt nieuwe perspectieven. Het nodigt ons uit eerst te lezen, dan te reflecteren en dan te oefenen. [...] In diepe dankbaarheid aan Frits en Erik voor al hun werk, kan ik je dit boek van harte aanbevelen. - Mark Williams, Emeritus Hoogleraar Klinische Psychologie en mede-ontwikkelaar van het MBCT-programma, Oxford Universiteit, Verenigd Koninkrijk

Specificaties

ISBN13:9789024426447
Taal:Nederlands
Bindwijze:e-book
Beveiliging:watermerk
Bestandsformaat:epub
Aantal pagina's:211
Uitgever:Boom
Verschijningsdatum:23-11-2019
Hoofdrubriek:Psychologie

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Compassie in je leven