Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Revisor 30

Paperback NL 2021 9789021460208
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis

Samenvatting

Er zijn woorden die tegelijk zo los en alomvattend zijn dat je er niets mee kan. Wat is ‘landschap’? Waar moet je dan aan denken? Aan het drassige herstelnatuurgebied hier verderop? Aan het strand of een stoffige vlakte, met fluisterend, geel gras? Aan de eindeloze sloten, de dreigende leegte? Of mag het ook aan de stad zijn, of aan wat zich onder het wateroppervlak afspeelt? Er past veel in dat woord: veel wat groeit en beweegt, veel wat vreemd is en verrast, veel wat verloren is gegaan.
In deze Revisor onderzoeken we het landschap, en onderweg de literatuur. We noteren wat er groeit, vliegt, geurt en klinkt. We denken na over hoe je het als een plaatje met je meedraagt; hoe een berg kalm kan zijn; welke delen ‘wie’ en welke ‘waar’ zijn in het schrijven. We lezen. We kijken.
Zestien schrijvers zien de lijnen en de kleuren, de gronden en de luchten. Ze zien hoe landschappen onschuldig en vertrouwd kunnen zijn, kunnen transformeren en verwonderen, een onvast fundament vormen – een thuis en een buiten.

Specificaties

ISBN13:9789021460208
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:192
Uitgever:Querido
Verschijningsdatum:16-11-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Revisor 30