Op werkdagen voor 23:00 besteld, morgen in huis Gratis verzending vanaf €20

Revisor 29

Paperback NL 2021 9789021460185
Vandaag voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

Samenvatting

‘Wat doen we met de zomer?’ We zeggen het alsof we het over een geliefd familielid hebben dat we met respect en enig ontzag behandelen, die ene keer per jaar dat haar bezoek in onze agenda staat. Een familielid dat we graag uit haar jas helpen, voor wie we gelijk een extra bord dekken, ons eigen bed afstaan.

Hoewel we als redactie onze andere nummers niet met de seizoenen verbinden, kan de zomer zomaar op het omslag staan om een nummer te duiden. Het is geen toeval dat we dit seizoen nu al een paar jaargangen aangrijpen om een vrij nummer te maken.

In deze Revisor vind je ogenschijnlijk kleine verhalen, dicht op de huid geschreven. Maar er broeien grote thema’s in, ze zijn doorschoten met trauma, een onbedaarlijke lach, slecht nieuws, kwade bedoelingen, ontdekkingsdrang, schaamte. Er zijn gedichten die zacht proberen te zijn, maar snijden en drukken en stroomafwaarts drijven, en essays over armoede en een gedroomd landschap. Dit is een nummer met een winnaar van de Biesheuvelprijs en een van de Socratesbeker, het literaire talent van 2021 en jonge schrijvers aan het begin van hun oeuvre. Met Franse en Vlaamse inbreng, en Amerikaanse: een groot verhaal van Teju Cole verenigt veel thema’s en emoties in een dystopische geschiedenis.

Specificaties

ISBN13:9789021460185
Taal:NL
Bindwijze:paperback
Aantal pagina's:140
Uitgever:Querido
Verschijningsdatum:27-7-2021

Lezersrecensies

Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft!

Geef uw waardering

Zeer goed Goed Voldoende Matig Slecht

Managementboek Top 100

Rubrieken

Populaire producten

    Personen

      Trefwoorden

        Revisor 29